28-03-2011

Favorieten van maart 2011

Maart 2011 is alweer bijna aan zijn einde, time goes fast! Wat dus betekent dat er een nieuw 'Favorieten van de maand' artikel komt. Ik heb kritisch gekeken naar de producten die ik in maart heb gekocht. Natuurlijk, de Absolute Moisture lipsticks van Catrice zijn geweldig en heb ik ook gekocht in maart maar deze kwam al voorbij in de vorige post van mijn favorieten. Kijk je mee voor een toelichting van de producten?

  • Kyrell Hair Styling Volume Mousse: Ik was niet erg tevreden over mijn vorige mousse, ik wilde dus graag een nieuwe. Mijn moeder gebruikte al een lange tijd een super goedkope van de... Aldi! En ik ben er blij mee, zeker weten. Heel lang heb ik hem nog niet, maar wel lang genoeg.
  • MNY My Blush in 401: Mijn favoriete highlighter van dit moment. Zeker als ik een matte blush op heb gebruik ik deze, voor een mooie shine! Niet nodig bij de blush die later in dit artikel voorbij komt... Review -->
  • Essence I Love Berlin Lipbalm in 02 City Lights: Eerst (lees: toen de collectie nog te koop was) was ik alleen beniewd naar de rode variant hiervan, maar die vond ik uiteindelijk toch niet zo heel fijn, hij was wat stroef ofzo. Deze 'kleur' is dan wel weer heel fijn en laat ook een leuk shimmertje achter. Deze heb ik uit de opruimingsbakken.
  • Hema Blush Wet & Dry in 02: I'm in love with this one... Echt een perfecte blush, baked (eyecandy!) en hij laat een mooie healthy glow achter. Review komt zeker weten nog online!
Wat waren jouw favorieten van afgelopen maand?
Love,
A.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...