30-05-2011

Collected Shoplog!

I went shopping and I came home with a lot! Ik heb dit niet in één keer gekocht en omdat het anders veel mini shoplogjes zouden worden een collected shoplog!


Deze producten heb ik een week geleden gekocht. Ik wilde de Essence You Rock! Refreshing Spray toch wel hebben, naast de andere producten die ik al reviewde. Een fijne body mist die inderdaad lekker verfrissend is. Volgens mij was hij €1,99 pretty cheap!
Ik had vorige week erg veel last van ruwe, kapotte lippen die helemaal vurig waren en aangezien al mijn lipbalsems op waren kocht ik een simpele Lippenbalsem Natural van Kruidvat. Na een week niks van lipproducten gebruiken (wel lipbalsem, maar alleen hele goede, die later in dit artikel voorbij komt) zijn mijn lippies er weer helemaal bovenop! Te veel loont dus niet bepaald. Daarnaast ligt nog een nagellakje van Catrice in 500 Sir! Yes, Sir! Deze kocht ik tijdens het nagelfestival.
Vervolgens was er bij Essence foundations 2 voor €5 dus ik wilde die kans natuurlijk niet mislopen! Ik heb er twee gekocht (Soft Touch Mousse en Stay All Day), maar de kleuren zijn niet goed... Misschien van de zomer. Ik ga dus niet iedere dag foundation gebruiken, want dat vind ik zonde als ik het toch niet 'echt' nodig heb. Links in de hoek zie je nog een lipbalsem liggen, deze is uit een kruidenwinkeltje waarvan ik de naam niet weet. Jacob Hoody Echinacea Lipbalm. Super fijn!
Op deze foto zie je een VOGUEgirl shampoo in Teddydeer. Ik wilde graag zo'n shampoo proberen en omdat ik van deze geur ook de douchegel heb is dat natuurlijk helemaal lekker. Ook had ik een nieuwe mascara nodig dus koos ik eentje van de DA: Fat Lash Waterproof.
Daaronder ligt een supercute pincet in het rood met witte stipjes.
Ik was eerder die dag bij de schoonheidsspecialiste van mijn moeder geweest voor mijn wenkbrauwen (My brows are horrible!) en ik ben er echt heel blij mee. Ik mocht daar een oogschaduwtje uitkiezen van het salonmerk John Van G. Ik koos 43, een mooie mosgroene metallic kleur met een gouden finish.
Some fashion! Jullie konden al lezen dat ik lenzen had gekregen en dus kan ik nu ook gewone zonnebrillen dragen. Dit is echt een supermooie en hij staat ook wel. Ik heb al een witte en ik wilde expres geen zwarte, omdat dat bij mij best 'hard' staat. En jaja, jullie zijn uilen-oorbellen! Ik ben er echt zo blij mee! Ik wil al een hele tijd een sieraad met een uiltje en ik kon steeds geen mooie ketting vinden. Eigenlijk zijn oorbellen net zo leuk :)

En dit artikel is al weer veel te lang dus dit was mijn Collected Shoplog!
Wat vinden jullie van mijn geshopte spulletjes?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...