06-01-2012

Favorieten 2011

Oké, eindelijk dan de favorieten van het jaar 2011! Ik heb gisteren drie filmpjes gemaakt over die favorieten en het zijn er ook meer dan op de foto's in dit artikel... maar de beelden liepen niet gelijk met het geluid dus ik heb uiteindelijk toch maar besloten om er een blogpost van te maken.
In 2011 ontdekte ik een hoop nieuwe producten, merken en lijnen. Dus ik zal zeggen, kijk snel mee!


Zoals ik al zei ontdekte ik in 2011 allerlei nieuwe merken, van zowel make-up als verzorging. Laten we beginnen met de make-up.
Dit zijn de producten! Ik heb heel erg specifiek gezocht en in het filmpje waren het er ook veel meer, maar niks aan te doen. Dit zijn echt 100% favorieten.

ByBeautygloss.nl - 40 Palette
Ik heb hier al meerdere enthousiaste artikelen over geschreven en ik ben er nog steeds gek op. Ik gebruik niet zo ontzettend vaak felle kleuren, dus een 88 palette vond ik onnodig. Hier zitten alsnog verschillende tinten in. Ik ben er ontzettend blij mee. De kwaliteit is top: goede pigmentatie, niet erg korrelig en natuurlijk ook gewoon heel mooi om te zien :-)

HEMA - Jip & Janneke Terra Bronzing Powder
Deze bronzer werd zo'n 1,5 jaar geleden verkocht en ik kocht 'm al een stuk later met korting. Toch ben ik er nu heel erg van gaan houden! Er zit een  lichte shimmer in voor een mooie glow en ik gebruik deze bronzer absoluut iedere dag. Vooral als ik vroeg opsta voor school, want dan wil ik nog wel eens een een wit, moe, hoofdje hebben haha!

Sleek Makeup - Rose Gold Blush
Ik heb hier een ontzettend lovende review over geschreven en nog steeds gebruik ik dit product bijna dagelijks. Gewoon liefde! Echt de meest perfecte blush. Warm roze met een gouden glans... in één woord: wauw.
Hegron (Action) - Hair Serum
Ik heb dit product nu een paar maanden en het bevalt me erg goed. Het pompsysteem is heel handig (voorheen had ik kleine tubetjes die een stuk irritanter waren...) en het lijkt wel alsof er nog gewoon bijna niks uit is. Hoewel ik het toch wel heel erg vaak gebruik. De geur is heerlijk: perzikjes. En het haarserum werkt bovenal ook gewoon erg goed, wat wel het belangrijkste is lijkt me.
Kruidvat - Bodyfruit
Aah deze lijn is zo leuk en fijn! Ik geloof dat deze rond de lente ofzo werd uitgebracht? Ik heb twee geuren uit deze lijn waarvan eentje (Mango & Papaya) compleet: Bodybutter, bodylotion, showergel en scrub. De geur is heerlijk en de producten werken goed. Van de andere lijn (Cranberry & Pomegranate) heb ik minder, aangezien ik de geur eerst te overheersend en zoet vond. Hij is alsnog erg zoet, maar ik ben het nu wel gaan waarderen en gebruik deze producten ontzettend graag, vooral de showergel gebruik ik bijna altijd. Super budgetproof ook allemaal, rond de 2 à 3 euro. Wat wil je nog meer?!
Clearasil producten
Producten die werken tegen puistjes, niet claimen, het werkt echt bij mij! Vooral de lotion (tonic, wel met veel alcohol dus niet bij de ogen te gebruiken), Rapid Action Pads en de Rapid Action Cream zijn veelgebruikt, en bijna op zelfs. De 3 in 1 wash gebruikte ik wel veel, nu niet meer zo, ik denk dat ik er iets te lui voor ben hihi. De scrub is erg grof en je scrubt natuurlijk ook niet iedere dag; maar wel gewoon fijn! De producten zijn zo'n 7 à 8 euro, afhankelijk van wat je hebt natuurlijk.
Essence - My Skin producten
Nog een héle grote favoriete lijn van dit jaar: My Skin van Essence. Budgetproof huidverzorging voor de jonge huid. Binnenkort komt er een nieuw product in de lijn, misschien dat ik er nog wat over schrijf, maar het klinkt alvast veelbelovend. My Skin bestaat uit drie 'soorten' voor verschillende huidtypes. Op bovenstaande foto staan er maar 2, maar uit de paarse 'soort' (lijn?) heb ik al een crème opgemaakt die ook top was! De reinigingsdoekjes zijn prima, de roze crème is heerlijk voor nu omdat 'ie wat dik is en voedend, de groene crème is meer een moisturizer en is voor nu net niet genoeg voor mijn huid. De cleansing gel is heel erg geliefd bij velen en ook ik vind 'm fijn. Ik gebruik 'm niet standaard iedere dag maar als het zo utikomt. De 4 in 1 cleansing crème heb ik pas net en ik weet niet goed wat ik er van moet vinden. Hij bevat scrubdeeltjes en het brand een beetje bij mij, toch ziet mijn huid er wel goed uit hierna... tsja. De producten zijn 2 euro en sommigen zelfs minder! Ik zeg, kopen :-) Ze ruiken trouwens ook heerlijk.

Dat waren mijn faves van 2011 alweer, op naar een jaar vol met nog meer fijne producten zal ik zeggen. Wat waren jouw absolute favorieten en waarom?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...