29-01-2011

Essence LE - My skin

Ik keek net op Essence.eu (in het Duits, voor meer nieuwe dingen) en zag daar dat er een nieuwe LE aankwam. Ik weet niet of deze ook in Nederland verkocht gaat worden, maar toch wilde ik deze - voor Essence ongebruikelijke - collectie aan jullie laten zien. Ik vertaalde de zinnen met google translate, dus misschien zitten er zinnen tussen die niet helemaal lekker lopen.
Essence My Skin Mattifying Cream
Perfecte matte teint? De hele dag? Geen probleem met de juiste beauty producten! De nieuwe olie-vrije crème met matterende 12u mat effect geeft de huid een gladde, perfecte matte teint en voorziet hen met veel vocht op hetzelfde moment. lychee en blauwe druiven maken de toepassing van een unieke pflegeerlebnins met UVA / UVB filters, is de ideale crème voor elke dag

Benieuwd naar de andere producten? Lees dan verder!


Essence My Skin Moisturizing Cream-Gel
Reeds gespoten de geur een gevoel van frisheid en verzorging. De vochtinbrengende crème-gel textuur wordt snel geabsorbeerd en hydrateert de huid intensief met vocht voor 24 uur. Tegelijkertijd beschermt het de huid met UVA-en UVB-filter tegen schadelijke milieu-invloeden. Niet alleen met limoen en komkommer geven teint voor een uitzonderlijk helder, maar lichtreflecterende pigmenten die een lichte gloed te geven.

Essence My Skin Deeply Moisturizing Paper Mask
Een moment om te ademen - niet alleen voor de huid! De pre-geïmpregneerd doekje-face masker is de huid super makkelijk te gebruiken en brengt benadrukte in een mum van tijd om te rusten. Verrijkt met komkommer extract, levert de huid met vocht en maakt hen voelen zacht en fluwelig.

Essence My Skin Soft Cleansing Gel
Verwen uw huid, dat begint met mijn huid al te reinigen. Diepe reiniging en toch zo zacht op de huid: de zachte reinigende gel mijn huid reinigt de huid grondig van vuil en make-up. Extracten van limoen en komkommer niet alleen intensief voorzien de huid van vocht, maar het verspreiden met hun frisse geur en veel goede humeur. Geschikt voor alle huidtypes.

Essence My Skin 4in1 Cleansing Cream
Een echte all-rounder als het gaat om het schoonmaken, de nieuwe 4in1 reinigingscrème. Het reinigt de huid poriën diep en biedt geavanceerde, geeft extra vocht en geeft de huid een langdurige matte afwerking. Dankzij de bijzondere textuur, is de nieuwe reinigende crème peeling, masker en crème in een. waardevolle extracten uit granaatappel en bamboe kan de dagelijkse schoonmaak ritueel om verwen uzelf een aangenaam worden.

Essence My Skin Refreshing Toner
Deze verfrissing maakt je meer willen: de verfrissende toner verduidelijkt en verzorgt de huid op dezelfde tijd en kussen met het heerlijke aroma van lychee en druiven blauw alle zintuigen alert. Verfrissen en te hydrateren, te beheren zoals een perfecte start van uw dag met een prachtig stralende teint.


Essence My Skin Caring Cleansing Wipes
Om te reizen op de weg of gewoon thuis: de praktische reinigingsdoekjes zijn het onmisbare metgezel op elke manier. Met een speciale alcohol-vrije formule is eenvoudig water-proof make-up en vuil grondig, maar voorzichtig verwijderen van de huid zonder uit te drogen. De verleidelijke geur van granaatappel en exotische bamboe doet de rest, wat betekent dat alle stuur een verwennerij reis. Geschikt voor alle huidtypes.

Essence My Skin Refreshing Cleansing Wipes
De frisse kick om te gaan - of thuis! De nieuwe vrije huid reinigingsdoekjes zijn niet alleen vuil-en waterafstotend make-up, maar nogmaals laat vermoeide huid er fris en glans. De speciale alcohol-vrije formule droogt de huid en is niet gemaakt met kalk en komkommer huidtypes een echte pick-me-voor iedereen.

Essence My Skin Intensively Caring Cream
Schakeling met een droge huid! Intensive care is nu in de mode om essentie mijn huid! De nieuwe gezichtscrème biedt dorstige huid, hydrateert de huid en 24 gaven haar hun vitaliteit en energie terug. granaatappel en bamboe doneren de huid belangrijke voedingsstoffen die het nodig heeft, en het beschermen tegen uitdroging. Om gratis te beginnen aan uw dagelijks leven, is verrijkt met extra filters UVA / UVB om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf! Intensief bebouwd, zonder vet film, geeft de teint fluweelzacht en stralend alleen in!

Dat was de collectie! Duidelijk dat er bepaalde lijnen zijn wat fruit betreft. 
En nog wat extra informatie van Essence:


De nieuwe gezichtsverzorging die speciaal voor de jonge huid is hier! Vanaf het begin van maart 2011, is essentie van mijn huid de huid alles wat het nodig heeft. Bescherming, vocht, verse kick - gebruik maken van schone plezier! 
Natuurlijk zijn de meest effectieve van al mijn huid essentie producten dermatologisch getest. Bovendien zijn ze olie-vrij en hebben een UVA / UVB filter. 
Essence My Skin geeft alle jonge huid aan straling fundamentele!

(Bron)

Geen informatie helaas over waar het te koop is, ik ben er dus nog steeds niet zeker van of het verkocht gaat worden in Nederland.
Love,
A.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...