03-08-2012

How to: A Kiss under la Moustache Nail art

Het was wel weer eens tijd voor een nail art tutorial vond ik! Deze keer eentje met polkadots, kusjes en snorretjes! Uiteindelijk deed dit mij een beetje denken aan Parijs/Frankrijk (don't ask me why), vandaar de slechte titel :'). Kijk je mee?

Stap 1 - Je kan zelf een beetje de indeling bepalen natuurlijk, maar belangrijk is om met een dekkende basis te beginnen. Ik heb gekozen voor wit op mijn duim en ringvinger, terwijl ik zwart op de overige nagels aanbracht.
Stap 2 - Op de zwarte basis bracht ik witte stipjes aan. Je kan dit doen met dottingtools, een satéprikker, of in mijn geval een nail art tool waarbij nagellak uit een naaldje komt.
Stap 3 - De kusjes! Ik had dit zelf nog nooit gemaakt, en dus oefende ik eerst op een papiertje; wat ik jullie ook aanraad om te doen. Zo merk je toch wat de beste manier hiervoor is. Het simpelste is om 2 boogjes te maken, maar in de bovenste moet een 'deukje' zitten.
Stap 4 - En hier ging het bij mij een beetje mis: de snorretjes. Ik heb geen grote dottingtools, dus moest ik het doen met een kwastje, wat een meer rommelige uitstraling heeft. Laten we er maar van uitgaan dat het een hele rommelige harige snor is ;-)
Stap 5 - Dit is geen vereiste (niks is vereist natuurlijk, je kan gewoon variëren), maar voor wat meer glitter bracht ik Red Glitter van Barry M over een aantal stipjes aan.
Vervolgens breng je nog topcoat aan en je bent ready! Héél belangrijk is wel dat je even wacht met de topcoat, de stipjes gaan namelijk uitlopen. Bij bovenstaande foto is dit niet te zien, maar ik heb m'n nail art er helaas wel mee verpest..
De producten die ik gebruikte. Buiten base- en topcoat natuurlijk!
Hebben jullie de afgelopen tijd nog een leuke nail art gemaakt? Of willen jullie een andere requesten? Comment er op los :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...