14-07-2012

Essence Sun Club All Over Shimmer - Lighter Skin in 01 Ibiza Sun

Essence heeft inmiddels al best een tijd de bronzer/highlighters geinspireerd op de Bobbi Brown Shimmer Cubes in het assortiment. Laatst waren ze vernieuwd, en twee weken geleden kocht ik er weer eentje.

De vernieuwde verpakking vind ik erg mooi. Simpel, stevig plastic, maar het ziet er absoluut niet cheap uit vind ik. Ik heb trouwens de variant voor blondines, met lichtere huid. Ik heb zelf donkerbruin haar, maar ik vond deze bronzer toch al wel donker genoeg!
Op één of andere magische wijze ben ik de foto's van het product zelf kwijtgeraakt. Dus ik hoop dat de kleuren alsnog goed te zien zijn, door de deksel heen. De kleuren komen zelf wel gewoon over met het product in het echt.
De bronzer is goed gepigmenteerd, dus moet 'ie wel voorzichtig aangebracht worden, we willen niet op Jersey Shore's Snooki lijken namelijk ;-)
Ik geloof dat dit product zo'n €3,49 kostte. Overigens is 'ie alleen maar te koop bij de filialen van Kruidvat met het dubbele Essence schap, dit is meestal bij de grotere winkels.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...