01-07-2011

Catrice Defining Duo Blush in Raspberry Ice Cream

Gisteren zagen jullie deze blush al voorbij komen in mijn Collected Haul. Ik maakte er toen gelijk foto's van, omdat ik er al op zat te wachten totdat ik de blush daadwerkelijk 'mocht' gebruiken, een ongebruikt product is namelijk mooier voor de foto's. Dus kijk mee naar de swatches en overige dingetjes!
Het is trouwens een Catrice Defining Duo Blush in Raspberry Ice Cream.

De verpakking vind ik mooi, strak en simpel. Het plastic is zo gebruikt dat het totaal niet cheap oogt, goed gedaan dus! Ik ben sowieso fan van de nieuwe Catrice stijl. Het doosje is rechthoekig, wat het niet heel makkelijk maakt als je met een grote blushkwast te werk gaat. Wel kan je makkelijk een fan brush (waaierkwast) gebruiken.
Het is een duo blush en dat is te zien, bij deze blush niet zo heel erg, maar bij de andere varianten zeker wel. De bedoeling is dat het donkerdere, grotere gedeelte 'mat' is en het lichtere, kleinere deel shimmery is. Mat staat tussen aanhalingstekens omdat hij dat niet echt iets, gewoon iets matter dan het lichte deel.
Je kan de kleuren apart gebruiken, maar ook samen. Een drie in één blush dus!
Het doosje sluit goed, het is geen 'ik-wil-mijn-nagels-niet-breken'-systeem gelukkig. ;)
Het patroontje is echt heel leuk, doet hij je niet denken aan Dior blush? Mij in ieder geval wel!
Uit de informatie op de achterkant kan je de naam, de houdbaarheid en het gram product opmaken. Evenals de 'gebruiksaanwijzing'. Er zit 5 gram in en is 24 maanden houdbaar.

Dit zijn de beloften:
,,Silky-soft duo powder blush for a natural radiant complexion. Mat and shimmer effects shape the face. Dermatologically tested. Oil-free.''
Het is heel handig dat je met deze blushes kan shapen, het beste neem je hiervoor een bruinere kleur (uit mijn hoofd iets met Chocolate Cream?). Met deze roze kleur zou ik dit dan ook niet zo heel snel doen.

Onder: Donker Midden: Licht Boven: Gemengd
Edit: Helemaal vergeten om de swatch-foto er ook bij te zetten! Ik had 'm zelfs al geupload. 

De Catrice Defining Duo Blush in Raspberry Ice Cream is voor €3,49 te koop bij Trekpleister (?) en Kruidvat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...