27-03-2011

Handige on-the-go lipgloss

Ik zie ze steeds vaker: lipgloss met een spiegeltje en eventueel een lampje. Superhandig voor onderweg want je hoeft eigenlijk geen spiegel mee te nemen en je kan je lipgloss overal bijwerken: ook in het donker dus.
Meer weten over waar je ze kan kopen en wil je de swatches zien? Kijk dan mee!

Links Gerard Binard (is van mijn zusje, maar ik mocht 'm swatchen) en de rechtse gloss van de Etos. De kleur van de Etos lipgloss komt niet goed overeen, maar als ik de foto zou bewerken was de andere gloss weer niet kleurrecht, sorry! :) Hier zit een spiegeltje en lampje bij.
Dan twee super goedkope varianten: MAXlips, oftewel: Action. De bovenste kleur is Paris Pink, de onderste heet Vanilla. Alleen iets eigenaardigs bij mijn vanilla-gloss: Er zitten gaatjes in voor de led-lampjes, maar die zijn bij mij nergens te bekennen. Ik denk dat het gewoon een fabrieksfoutje is, want mijn zusje heeft dezelfde mét lampjes. Ook hier zit een spiegeltje op.

Het lampje is best fel, fijn om in het donker even je lipgloss bij te werken, maar ik vind het jammer dat de lampjes niet uitkunnen, want thuis in daglicht zou ik het liever zonder willen.

Weer een leuke budget variant: De Liquid LipColor van MAXlips. Deze koop je in een setje van twee, de prijs hiervan weet ik niet (de glossjes zijn van mijn zusje), maar goedkoop waren ze vast wel.
Zoals je ziet heeft de Liquid LipColor geen lampje, wel een spiegeltje. De LipColors dekken erg goed, kijk maar naar de swatches. Dit setje heette Rich Rose / Soft Rose.
V.l.n.r.: Etos, Gerard Binard, MAX Vanilla, MAX Paris Pink, Liquid LipColor 1 en 2.
Sorry voor de blurry foto, dit was de enige waar de glitters goed op te zien waren.
Ik meen dat Gosh ook een soortgelijke lipgloss in het assortiment heeft.
Heb jij er al eentje?

Love,
A.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...